Albirea dinților

Dinți mai albi prin gel de albire sau prin albirea dentară cu laser Biolase

Albirea cu laserul este o procedură ideală pentru oricine își dorește rezultate imediate. Un simplu zâmbet poate spune atât de mult. Gândiți-vă la toate beneficiile zilnice pe care vi le oferă o dantură albă și strălucitoare și felul în care aceasta vă afectează viața personală și cea profesională.
Albirea dintilor poate fi una dintre cele mai usoare multumitoare proceduri stomatologice pe care le efectuam pentru pacientii clinicii noastre.

Oferim diferite optiuni pentru procedurile de albire, care sunt personalizate dorintelor si nevoilor fiecărei persoane. De la albirea dentară pentru acasă (cu gel de albire) la albirea accelerată în 20 de minute cu laser Biolase, pacienții se bucură de zâmbete mai luminoase și mai strălucitoare obținute într-o perioadă foarte scurtă de timp. Albirea profesională, executată în cabinetul stomatologic, poate schimba culoarea danturii Dumneavoastră de la 3 până la 8 nuanțe. Este suficientă o singură ședință pentru rezultate foarte bune. Produsul de albire se aplică direct pe dinți si este activat cu ajutorul undei laser. Rezultatele se pot observa în maximum 60 de minute de la efectuarea tratamentului.

Albirea cu geluri, facută acasa, presupune aplicarea de substantă in gutiere speciale (conformatoare de plastic realizate individual pe caz). Cu ajutorul acestor gutiere gelul stă în contact strâns cu smalțul dinților. Perioada de aplicare este de 5 zile pentru fiecare arcadă, de la 2 până la 6 ore, în funcție de concentrație. Gutierele sunt foarte subțiri și adesea invizibile, pe care le puteți purta chiar în timp ce dormiți. Gradul de albire variază de la individ la individ, fiind condiționat de starea danturii, natura colorației, tipul de sistem folosit la albire și timpul în care acest sistem a acționat. De tratamentul de albire poate beneficia aproape oricine.

Este un procedeu simplu și inofensiv care poate transforma niște dinți inexpresivi și terni într-un zâmbet strălucitor. Albirea dentară este sigură doar sub supravegherea unui specialist. Medicul vă va sfătui să alegeți cele mai bune metode pentru Dumneavoastră. O simplă consultație este suficientă pentru a determina cine este un candidat pentru această procedură.
Stabilirea sănătății cavității orale (examinarea dinților, a gingiilor, a mușcăturii, a igienei) și evaluarea estetică fac parte din consultatia primara. Singura modalitate de a obține ceea ce îți dorești de la aspectul tau estetic este printr-o comunicare sinceră, deschisă și clară cu medicul Dumneavoastră dentist.

Solicitați o programare

Suntem dedicați acordării zâmbetului sănătos pe care îl meritați!

Top